martes, 5 de junio de 2012

ACTA DE LA REUNIÓ del día 2 Juny de 2012


 

REUNIÓ ORDINARIA DE L'ASSOCIACIÓ PIPCA500

Reunits a Masquefa, amb una assistència d'unes 40 persones, es comença la sessió sobre les 11 hores, es realitza la lectura dels punts del dia previstos i es recull la documentació pertinent als assistents i es realitza la recollida de la primera cuota de l'associació, votada en l'anterior reunió,entregant copia de rebut als socis.

S'explica els articles en que es basarà el contenciós administratiu, i els que han sigut vulnerats, que pot passar amb els interins expulsats i la borsa de treball.

S'informa públicament del número de compte de l'associació, per realitzar futurs pagaments i la primera quota.

Es realitza una pluja d'idees amb la participació de tots els assistents amb accions a realitzar amb immediatesa, aquestes accions consensuades i aprovades en reunió son les següents:

- (....).

-Realitzar el dia 19 de juliol, fent un any del cessament massiu d'interins de vigilància de Serveis Penitenciaris, una manifestació a la ciutat de la justícia, aprofitant les concentracions i protestes dels funcionaris de carrera i interins de Justícia i fer-nos visibles en aquest àmbit. Hem de fer-nos visibles per poder reclamar.

-Realitzar petits pamflets per poder repartir amb les nostres reivindicacions, i un resum dels agravis soferts per l'administració vers nosaltres, que utilitzarem en totes les nostres concentracions i reivindicacions.

-Fer acte de presència en algun acte per determinar (.....), perquè ens vegi que alguna cosa passa amb els interins de Serveis Penitenciaris.

-Realitzar una samarreta de pipca500, amb pagament propi de cada interessat, per poder anar a les concentracions, o manifestacions, o reivindicacions uniformats i reconeixibles per nosaltres i per la resta de la gent.

-Realitzar una pancarta per les manifestacions, el més genèrica possible, perquè ens serveixi per totes les nostres concentracions.

-Començar un bombardeig continuat a premsa escrita, i mitjans audiovisuals, sobre la nostra problemàtica, així com buscar a partits polítics per entregar-los-hi cartes personalitzades sobre la nostra problemàtica, i el comportament de l'administració.

-S'ha parlat també de realitzar un llibre sobre la nostra situació, per poder entregar o utilitzar més personalment, encara que falta valorar en aquest punt el cost tant material com personal i la utilització que se'n podria fer, per tant aquesta opció, tot i ser probable no es prioritària en aquest moment, esperant discutir-la en la pròxima reunió.

S'acorda realitzar immediatament un segell de l'associació per poder signar els documents a realitzar com a associació.

S'acorda el pagament de l'advocat pels seus serveis fins al dia d'avui i s'espera pressupost pel total del contenciós per aprovar-lo en la pròxima reunió.

S'acorda aplaçar properes reunions ordinàries fins al més de setembre i realitzar totes les comunicacions amb els socis a través de E-Meil i a partir del blog. Es demana a tots la màxima participació en totes les actuacions realitzades per la associació i aquesta es compromet a mantenir informats a la totalitat dels socis de totes i cadascuna de les seves accions realitzades.

S'acorda realitza un canvi de tresorer a la junta directiva i es realitza l'acta de canvi per firmar-la i tramitar-la. Adjuntant l'acta de canvi a la present com a copia simple.

Es dona per acabada la sessió sobre les 13 hores realitzant el pagament de la sala dels fons de l'associació, es redacta la present acta i es trasllada al secretari de l'associació, amb l'aprovació del president, per la seva firma i posterior classificació a les actes de l'associació.

No hay comentarios: