viernes, 22 de marzo de 2013

Cap de protocol del Cire vs no tenim diners per els vostres sous...


Com ja vam publicar en l'ultim article ICV-EUiA va fer una serie de preguntes en el parlament sobre els interins i els centres nous , però també va preguntar sobre un nou i lluent càrrec a mida que a aparegut en el Cire mentres en tots els sectors ens demanen sacrificis i retallades....

Salvador Milà Solsona, diputat del Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa, d’acord amb el que estableixen els articles 141 i 144 del Reglament del Parlament, presenta la pregunta següent, per tal que li sigui contestada amb resposta escrita.

Interessa saber a aquest diputat i al seu grup parlamentari:

Per quin motiu s’ha creat la figura de Cap de Protocol del Centre d’Iniciatives per la Reinserció –CIRE-?

Des de quan s’ha creat la plaça de Cap de Protocol del CIRE?

Existia anteriorment la plaça de treball de Cap de Protocol en l’estructura laboral del CIRE?

Quina és la càrrega de treball i les funcions que ha de realitzar la Cap de Protocol del CIRE ?

Quina era la plaça o places de l’estructura del CIRE que venia realitzar les tasques que s’han encomanat a la nova Cap de Protocol?

S’ha reduït la plantilla del CIRE en una o més places com a conseqüència d’haver-se alliberat de les càrregues de treball i les funcions que ha assumit la nova figura de Cap de Protocol del CIRE?

De quines partides del pressupost del CIRE s’han detret els recursos econòmics necessaris per a cobrir el cost salarial del nou lloc de treball de Cap de Protocol?



Palau del Parlament, 14 de març de 2013

Salvador Milà Solsona

Diputat del GP d'ICV-EUiA

No hay comentarios: